تاریخ انتشار:دو شنبه 8 بهمن 1397
شناسه نویسنده:
در برنامه «خیابان جام جم» مطرح شد؛
سلطانی: به من میگفتند ریشهایت بعد از سریال سفیدتر شده است
برنامه تلویزیونی «خیابان جام جم» به تهیه کنندگی کیوان بخشی شب گذشته میزبان بازیگران سریال «پدر» بود.
به گزارش ستاد خبری جشنواره جام جم، برنامه تلویزیونی «خیابان جام جم» به تهیه کنندگی کیوان بخشی و با اجرای امیر جوشقانی در چهل شب به اخبار کمیسیونهای مختلف پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم و معرفی تولیدات سیما میپردازد. شب گذشته این برنامه میزبان مهدی سلطانی سروستانی و ریحانه پارسا بازیگران سریال «پدر» بود.
مهدی سلطانی بازیگر نقش حاج علی تهرانی در سریال «پدر» که یکی از نامزدهای بهترین سریال در بخش مردمی جشنواره جام جم است، یکشنبه شب مهمان برنامه «خیابان جام جم» بود.
مهدی سلطانی در ابتدا درباره دلایل موفقیت سریال «پدر» گفت: من فکر می کنم عنوان سریال در وهله اول و موضوع آن که در تکریم پدر و پدرانگی است می تواند به عنوان یک پارامتر بسیار مهم برای این سریال تلقی شود. همچنین کستینگ، کارگردانی و بخش تهیه و تولید کار که کسانی در آن دخیل بودند که هدف اصلی شان نه پول درآوردن بلکه ارتقای فرهنگی بود، از امتیازات این اثر بود.
وی درباره تعلیق پایان سریال اظهار کرد: من در جریان این اتفاق نبودم اما این تعلیق به شادی مردم کمک کرد. برخی از مخاطبان دوست داشتند حامد زنده باشد و برگردد و این تعلیق به آنها امید داد. در واقع تعلیق تلخی سریال و واقعیت های موجود در سریال را کم کرد. آثاری که پایان باز دارند این انتخاب را به تماشاگر می دهند که قصه را آن طور که خودشان می پسندند ادامه بدهند.
سلطانی درباره رمز ماندگاری سریال ها و اینکه آیا ناشی از زیاد خنداندن یا زیاد گریاندن است، تاکید کرد: وقتی اسم از زیادی می آید یعنی افراط. زیادی هیچ چیز خوب نیست. هر سریالی هم به اقتضای مضمون، هدف و ژانرش به میزان لازم باید از آن ژانر تبعیت کند وگرنه یک اثر دم دستی مبتذل می شود. در سریال «پدر» هم ما برای اینکه بتوانیم حق مطلب را ادا کنیم کوشیدیم. مثلا می شد کار را سرسری بسازیم یا مصیبت را کمرنگ تر نشان بدهیم اما شاید اولین شاکیان این موضوع کسانی بودند که عزیزانشان را از دست داده اند و سریال را پس می زدند.
این بازیگر پیشکسوت یادآور شد: من اینجا نیامده ام که بگویم حتما به سریال ما رای بدهید. دیگر آثار هم کارهای همکاران ما هستند. من فقط می گویم اگر مردم واقعا کاری را دوست داشتند و احساس می کنند آن سریال برایشان مفید بوده، روی خط مشی و جایگاه و جهان بینی شان تاثیر گذاشته به آن رای بدهند.
سلطانی درباره سختی های بازی در سریال «پدر» افزود: همه ما یک جایی داغدار شده ایم و عزیزی را از دست داده ایم درباره صحنه های عزاداری این سریال هم ما نگران بودیم خانواده ها منتقد ما باشند که شما باعث تجدید خاطرات بد ما شدید اما شگفت زده شدیم که اتفاقا این بخش از مخاطبان از اینکه کسانی درکشان کردند و بخشی از مصیبتی را که کشیده اند نشان داده اند رضایت داشتند. دوستان به من می گفتند ریش هایت بعد از سریال پدر سفیدتر شده است. در واقع من مجبور بودم خودم را در موقعیت علی تهرانی قرار بدهم و راکورد حسی خودم را حفظ کنم تا واقعی عمل کنم.
بازیگر «هفت سنگ» با اشاره به اینکه در آثار شیرین و طنزی هم تا به حال بازی کرده، ادامه داد: «چشم به راه» اولین کار اصغر فرهادی بود که در یک زایشگاه می گذشت و فضای طنزی داشت و من یکی از بازیگران آن بودم. این اواخر هم در دو فیلم سینمایی بازی کردم. یکی «سراسر شب» کار فرزاد موتمن و دیگری «رویای سهراب» ساخته علی قوی تن که هر دو کار در انتظار اکران هستند.
بازیگر «چ» در این باره که قلم فیلمنامه چقدر در انتخاب آثاری که بازی می کند موثر است، تصریح کرد: اولویت اصلی خیلی از همکارانم به عنوان بازیگر برای پروژه تصویری یا سینمایی قلم است. می توانیم مطمئن باشیم اگر فیلمنامه و متن نمایشی که برای سریال نوشته می شود خوب باشد و توسط کارگردان قابل قبولی ساخته شود کار قابل دیدنی ارائه خواهد شد.
ریحانه پارسا: نگران نیستم تا سالها مرا با لیلای سریال «پدر» بشناسند
ریحانه پارسا بازیگر نقش لیلا در ابتدا در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره علت موفقیت این سریال اظهار کرد: این موضوع ناشی از لطف مردم بود. همچنین انرژی که در پشت صحنه در جریان بود و خودمان هم حتی پیش از پخش حدس می زدیم سریال اینقدر دیده شود.
این بازیگر با بیان اینکه «پدر» اولین کار تصویری من بود، یادآور شد: من با این سریال معرفی شدم و نقطه شروع کار من بود و امیدوارم فصل دو آن هم ساخته شود. به ویژه که آنقدر همه چیز در این پروژه درست بود که امیدوارم این اتفاق دوباره رخ بدهد.
پارسا در این باره که پیش از بازی در این سریال درگیر درس و مدرسه بوده اما بعد از ایفای نقش در آن بیشتر تلویزیون می بیند، تاکید کرد: بی شک هرچیزی که از دل بربیاید بر دل می نشیند و من به سهم خودم برای این کار انرژی گذاشتم. حالا هم اگر در این جشنواره به عنوان بهترین سریال شود اتفاق خوبی است اما همه چیز نیست.
بازیگر نقش لیلا پس از پخش لحظاتی از سریال در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود درباره اینکه چرا هنوز با دیدن تصاویر سریال منقلب می شود، گفت: آقای سلطانی یک بار به من گفت تو واقعی بازی کن حتی اگر غلط بازی می کنی. این موضوع برای من در یک سکانس اتفاق افتاد و من در آن لحظه صد در صد نقش لیلا را تجربه کردم. خیلی لحظه عجیب و غریبی بود که شاید برایم تکرار نشود. اما همان یک لحظه برای من در بازیگری بس بود و اتفاقی که باید در آن سکانس برایم رخ داد. همچنین من از آقای سلطانی نه فقط بازیگری بلکه اخلاق و انسانیت را یاد گرفتم.
انتهای پیام/ن